0.00 грн.
Зробити замовленняШанувальники здорового харчування і любителі енергетичних продуктів не перестають цікавитися, як спекти печиво з коноплями, щоб воно було не тільки корисним, але і смачним. Таке насіння легко розпізнаються в випічці й роблять її смак оригінальніше і пікантніше. Щоб досягти бажаного результату, блюдо необхідно правильно приготувати.
Для початку розберемося з тим, як діє печиво з марихуаною, канабісом, коноплями. Прості насіння конопель, які продаються в більшості магазинів здорового харчування, не містять психотропних речовин. Вони не роблять наркотичного ефекту і складаються з великої кількості рослинних жирів, білків, клітковини, вуглеводів і вологи. Кальцій, калій, цинк, магній, фосфор, мідь, вітаміни А, В1, В2, В5, В6, С, D, E, PP та інші мікро- і макроелементи роблять коноплі цінним харчовим продуктом для тих, хто піклується про своє тіло і здоровий дух.
У разі, якщо для приготування використовувати не насіння, а шишки (тобто випікалося печиво з марихуаною), то вміст в них каннабіноїдів потрапляють в шлунок, а потім - в печінку. Речовини метаболізуються в організмі протягом декількох годин. Хитрість полягає в тому, що під час куріння речовини з диму відразу потрапляють в кров, а при вживанні печива з коноплями потрібен час на перетравлення і засвоєння. Помітний ефект досягається через півтори-дві години.
В Україні культивація канабісу та продаж марихуани заборонена. В асортименті магазину насіння конопель Coffeeshop тільки сувенірна продукція, яка є легальним бізнесом.
Настав час поділитися кращими рецептами печива з коноплею. Якщо Ви готуєте випічку з насінням, у Вас вийде прекрасне блюдо, багате мінералами й маслами, але обділених ейфоричним ефектом. Дрібні та корисні зернятка застосовуються для приготування кондитерських виробів, салатів, супів, соусів, закусок, каш і навіть молока. Любителі корисного печива часто відзначають в ньому незвичайну терпкість, яку не зустрінеш ні в одному іншому блюді. Така «приправа» забезпечує ласощам горіховий присмак і невелику, приємну гірчинку.
Для приготування потрібно:
Вершкове масло розтопіть на невеликому вогні, зніміть з плити і додайте цукор. Збийте вінчиком до однорідної білої маси, після додайте ванілін і яйце. Знову все збийте до пишної консистенції. Окремо змішайте борошно, сіль, соду і насіння. З'єднайте обидві заготовки і додайте тертий шоколад. Замісити тісто і розділіть його на невеликі кульки. Викладіть на деко, застелене пергаментом, і відправляйте в розігріту до 180 ° духовку на 5 хвилин. Потім дістаньте печиво, переверніть кожен шматочок на іншу сторону, і випікайте стільки ж. Остудіть і можна чаювати.
Вам знадобляться:
Лимон наріжте невеликими шматочками й видаліть кісточки. Подрібніть блендером до стану рідкої кашки. Додайте 300 цукру, ванілін, яйця і знову все перемішайте. Внесіть в заготовлене борошно і розпушувач. Замісити тісто ложкою і руками, а потім помістіть в морозилку на 15-20 хвилин. Сформуйте з нього невеликі кульки, обваляйте кожен в останньому цукрі та розкладіть на деку. Посипте невеликою кількістю конопляного насіння і відправляйте в духовку. Випікайте при температурі 170 ° до появи рум'яної скоринки.
Наостанок звернемо увагу на те, скільки печива з коноплею можна їсти. Насіння конопель містять високий відсоток поліненасичених жирних кислот, які позначаються на органах травлення. Канабіс впливає на нервову систему, роботу серця і стан судин, тому для підтримки загального тонусу досить столової ложки насіння в день.